Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Δρ. Φάουτσι (Τσιόδρας των ΗΠΑ)...Μπορεί να έχουμε εμβόλιο μέσα στον χρόνο (βίντεο)

Ο Δρ Anthony Fauci δήλωσε σήμερα ότι πιστεύει πως οι ΗΠΑ ενδέχεται
να έχουν ένα επιτυχημένο εμβόλιο COVID-19 από τα τέλη του φθινοπώρου. 
Καταθέτοντας ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας σχετικά με τον χειρισμό της κρίσης κορονοϊού από την κυβέρνηση, ο Fauci, μέλος της ειδικής ομάδας του Κορονοϊού του Λευκού Οίκου, περιέγραψε μια διαδικασία "Shark Tank" - όπου πολλά εργαστήρια δουλεύουν με ταχύτητα ρεκόρ για να βρουν ένα εμβόλιο. 
«Υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ υποψήφια εμβόλια COVID-19 στην κλινική ανάπτυξη. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας συνεργάζεται με διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες σε διάφορα στάδια ανάπτυξης », δήλωσε ο Fauci, ο σεβαστός διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων. 
«Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, είπα ότι θα χρειαστούν περίπου ένα έτος έως 18 μήνες, εάν είχαμε πετύχει στην ανάπτυξη ενός εμβολίου», συνέχισε. 
«Εάν είμαστε επιτυχημένοι, ελπίζουμε να το γνωρίζουμε στα τέλη του φθινοπώρου και στις αρχές του χειμώνα… έχουμε πολλούς υποψηφίους και ελπίζουμε να έχουμε πολλούς νικητές. Με άλλα λόγια, είναι πολλαπλές οι βολές στο στόχο. " 
«Αυτό θα είναι σημαντικό γιατί αυτό θα είναι καλό για την διαθεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, εάν έχουμε περισσότερους από έναν επιτυχημένους υποψήφιους», είπε.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.