Κυριακή, 17 Μαΐου 2020

Πτώση μαχητικού F-22 στην Φλόριντα...Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-22 κατέπεσε κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης την Παρασκευή στην Φλόριντα,
σύμφωνα με ανακοίνωση της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.


Ο πιλότος τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά εγκατέλειψε επιτυχώς το αεροσκάφος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της βάσης "Eglin Air Force Base" για προληπτικούς λόγους.

Η πτώση έγινε 12 μίλια Ν.Α της βάσης και δεν υπήρχε καμιά απώλεια ζωής ή τραυματισμός πολιτών και καταστροφή περιουσίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Το ατύχημα διερευνάται....
Αξίζει να σημειωθεί πως το F-22 θεωρείται ένα από τα εξελιγμένα μαχητικά στον κόσμο....
Οι ΗΠΑ διαθέτουν 183 αεροσκάφη αυτού του τύπου, το κάθε ένα των οποίων κοστίζει περίπου 143 εκατ. $ 
Υ.Γ
Το βίντεο που ανέβασε το US Military Today...δείχνει ένα παλιότερο περιστατικό F-16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.