Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020

Πομπέο : Ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για προέλευση του COVID-19 από εργαστήριο της Γουχάν


Ο υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo δήλωσε την Κυριακή στο ABC "This Week" ότι υπάρχουν "τεράστιες αποδείξεις" για την υποστήριξη της θεωρίας ότι
ο κοροναϊός προήλθε από το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan, όχι από μια κοντινή αγορά. 
Γιατί έχει σημασία: Το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι διερευνά εάν το ξέσπασμα ήταν αποτέλεσμα έκθεσης σε άγρια ​​ζώα ή εργαστηριακό ατύχημα στο Γουχάν. 
Ο Πομπέο είπε ότι δεν έχει κανένα λόγο να αμφισβητήσει τη συναίνεση της κοινότητας πληροφοριών ότι ο ιός «δεν ήταν ανθρωπογενής ή γενετικά τροποποιημένος». Ο Πρόεδρος Τραμπ ισχυρίστηκε επίσης την περασμένη εβδομάδα ότι έχει δει στοιχεία που του δίνουν «υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης» ότι το εργαστήριο ήταν η προέλευση του ιού....
Τι είπε ο Πομπέο: "Μάρθα, υπάρχουν τεράστιες ενδείξεις ότι από εκεί ξεκίνησε. Έχουμε πει από την αρχή, ότι ήταν ένας ιός που προήλθε από το Γουχάν της Κίνας. Έχουμε πολύ θλίψη για αυτό από την αρχή. Αλλά νομίζω ότι ολόκληρος ο κόσμος μπορεί να το δει τώρα. Θυμηθείτε, η Κίνα έχει ιστορία μόλυνσης του κόσμου και έχει ιστορία λειτουργίας εργαστηρίων κάτω από τα πρότυπα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος έχει εκτεθεί σε ιούς ως αποτέλεσμα αποτυχιών σε κινεζικό εργαστήριο "....Δείτε το βίντεο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.