Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

"Βόμβα" CIA: Η Κίνα συγκάλυψε τον κίνδυνο του COVID-19

Έκθεση της CIA υποστηρίζει ότι η Κίνα απείλησε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι θα διέκοπτε τη συνεργασία
μαζί του, αν ο Οργανισμός προχωρούσε στην έκδοση παγκόσμιας προειδοποίησης για τον κορονοϊό τον Ιανουάριο.
Την αποκάλυψη της έκθεσης έκανε το αμερικανικό περιοδικό Newsweek, που επικαλείται δύο ανώνυμους αξιωματούχους της CIA.
Σύμφωνα με την CIA, η Κίνα προχωρούσε σε μαζικές εισαγωγές ιατρικού εξοπλισμού, την ώρα που ο ΠΟΥ κρατούσε το στόμα του κλειστό για την επικινδυνότητα της πανδημίας.
Είναι η δεύτερη έκθεση μυστικών υπηρεσιών που υποστηρίζει ότι η Κίνα ευθύνεται για την παγκόσμια εξάπλωση του νέου κορονοϊού.
Έχει προηγηθεί έκθεση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, που αποκάλυσε το Der Spiegel, και η οποία υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, προσωπικά άσκησε πίεση στον επικεφαλής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, στις 21 Ιαουναρίου, εννέα ημέρες πριν τελικά ο ΠΟΥ κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Ο ΠΟΥ διαψεύδει ότι υπήρξε επικοινωνία των δύο αντρών στη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.