Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Πάνω από Οινούσσες και Παναγιά ξανά οι Τούρκοι

Οι Τούρκοι επιμένουν να πετούν σχεδόν σε καθημερινή βάση πλέον πάνω από ελληνικά νησιά.
Και σήμερα επέλεξαν τις Οινούσσες και την Παναγιά.
Ένα ζεύγος τουρκικών F-16, πέταξε από τις 14:19 μέχρι τις 14:26 και σε ύψος από 24.000 έως 26.000 πόδια πάνω από τα νησιά.
Στις 272 οι υπερπτήσεις από την 1η Ιανουαρίου, αν έχει πλέον κάποιο νόημα η καταμέτρηση. Το ερώτημα παραμένει: ποια θα ΄ναι η αντίδραση της Αθήνας σ΄ αυτό το κρεσέντο υπερπτήσεων;
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.