Γερμανός βουλευτής: Η αμερικανική προπαγάνδα & η τουρκική επέμβαση στη Λιβύη είναι αποδεδειγμένα γεγονότα


Η παρέμβαση της Τουρκίας στην κρίση της Λιβύης είναι αποδεδειγμένο γεγονός, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί
για το αβάσιμο υλικό της AFRICOM σχετικά με την παρουσία ρωσικών MiG-29 στη Λιβύη, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Γερμανός βουλευτής Stefan Keuter. 
Μιλάμε για τις εικόνες που παρουσίασε η αμερικανική διοίκηση AFRICOM, που φέρεται να απεικονίζουν ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη που μεταφέρθηκαν στη Λιβύη. 
Στις φωτογραφίες υπάρχει ένα ρετουσάρισμα, το οποίο δείχνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να κρύψουν κάτι σε αυτές τις φωτογραφίες. 
Πληροφορίες σχετικά με την υποτιθέμενη παρουσία ρωσικών αεροσκαφών στη Λιβύη, αμφισβητήθηκαν επίσης προηγουμένως από τον εκπρόσωπο του Εθνικού Στρατού της Λιβύης Αχμάντ Μισμάρι. 
Ο Stefan Keuter πιστεύει ότι το υλικό της AFRICOM, είναι μια άλλη αμερικανική προπαγάνδα που δεν είναι αξιόπιστη. Σημείωσε επίσης ότι τέτοιες σοβαρές κατηγορίες απαιτούν αποδεικτικά στοιχεία, όχι μόνο εικόνες αμφίβολης προέλευσης. 
Ο Γερμανός βουλευτής επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η Τουρκία, παραβιάζει το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ για μεγάλο χρονικό διάστημα, υποστηρίζοντας τους  μαχητές του Σάρατζ με χιλιάδες μισθοφόρους και όπλα. 
Ταυτόχρονα, η Άγκυρα δεν κρύβει τις εγκληματικές ενέργειές της, αλλά η αμερικανική πλευρά κλείνει τα μάτια σε αυτό.

Σχόλια