Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτά που ανέφερε στο κήρυγμα ο Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης Θεολόγος


Στην χθεσινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις Σέρρες, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος ....

Μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο κ.κ. Θεολόγος... αναφέρθηκε και σ ένα ζήτημα που προκάλεσε αίσθηση. 
Είπε πως εστάλη σε όλους του δήμους της χώρας έγγραφο από το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Εσωτερικών στο οποίο οι Ληξίαρχοι παρακαλούνται ενημερώσουν εάν έχουν υποβληθεί αιτήματα πολιτών περί καταχώρησης γάμων ή βαπτίσεων, οι οποίοι έχουν λάβει χώρα εντός χώρων λατρείας κατά το χρονικό διάστημα από 16 Μαρτίου έως 16 Μαΐου. 
“Στην περίπτωση θετικής απάντησης καλούνται να διαβιβάσουν και τα απαραίτητα στοιχεία έτσι ώστε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων να διαβιβάσει στη συνέχεια στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή για την ποινική διερεύνηση τους, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις” αναφέρει το έγγραφο που εστάλη τα ληξιαρχεία της χώρας. 
Δείτε το σχετικό βίντεο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.