Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

κ. Δένδια...Ούτε σπιθαμή ελληνικής γης δεν θα διαπραγματευτούμε.-

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της εφημερίδας "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"...(21/5/2020)
Αναφορικά με τη χθεσινή αποκάλυψη της «Κ» για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον νότιο Εβρο,
ο κ. Δένδιας είπε ότι «υπάρχει ένα ζήτημα αμφισβήτησης του ακριβούς ορίου, εξαιτίας και των αλλαγών της κοίτης του ποταμού», ευχόμενος «να πάμε σε μια συνεννόηση». «Δεν μου αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες είναι σύμμαχοι. Μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις και, με μια επιτροπή κοινή, όλα αυτά τα πράγματα να επιλυθούν. Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα», είπε ο κ. Δένδιας.
Υ.Γ
Κύριε Δένδια...
είναι ένα γνωστό θέμα που παρουσιάζεται στον Έβρο λόγω αλλαγών κατα καιρούς της κοίτης του ποταμού....
Πολύ σωστά...
Πολύ λάθος όμως η υπεραπλούστευση του θέματος..
Τι πάει να πει μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα...
Ούτε σπιθαμή ελληνικής γης δεν θα διαπραγματευτούμε... Αυτή είναι η θέση..αυτή είναι η απάντηση.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.