Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

Η επιστολή του Πλοίαρχου Ιατρού στον Τράμπ για την υδροξυχλωροκίνη


Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε υπόμνημα από τον γιατρό στον πρόεδρο το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι
λαμβάνει την υδροξυχλωροκίνη ως προληπτικό μέτρο κατά του κορονοϊού. 
Ο κ. Τραμπ έχει αναφερθεί και στο παρελθόν το φάρμακο κατά της ελονοσίας για εβδομάδες ως πιθανή θεραπεία για τον κορονοϊό. 
Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας έχουν προειδοποιήσει για σοβαρές αρνητικές παρενέργειες από τη χρήση της. 
Στο υπόμνημα, ο Sean Conley, Πλοίαρχος Ιατρός του Ναυτικού των ΗΠΑ, λέει ότι αυτός και ο πρόεδρος είχαν πολλές συζητήσεις σχετικά με τα στοιχεία υπέρ και κατά της χρήσης του φαρμάκου και αποφάσισαν ότι το «πιθανό όφελος» υπερισχύει του «σχετικού κινδύνου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.