Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

Προσοχή. Τα νέα πρόστιμα αφορούν εκτός από τις μάσκες και όσους δεν τηρούν τις αποστάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., βεβαιώθηκαν 25 παραβάσεις για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας
και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ύψους 150 ευρώ. 
Οι περιοχές όπου επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα είναι:
14 στη Θεσσαλία,
6 στην Αττική,
2 στην Κρήτη,
1 στην Πελοπόννησο,
1 στην Κεντρική Μακεδονία και
1 στην Ήπειρο.
Επιπλέον, για μη προβλεπόμενες μετακινήσεις (εκτός νομού του τόπου κατοικίας κλπ) βεβαιώθηκαν 85 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ, ως ακολούθως:

27 στην Αττική,
18 στην Κεντρική Μακεδονία,
12 στην Κρήτη,
8 στην Ήπειρο,
5 στη Δυτική Μακεδονία,
4 στη Θεσσαλονίκη,
4 στη Δυτική Ελλάδα
3 στην Πελοπόννησο,
3 στη Θεσσαλία και
1 στη Στερεά Ελλάδα.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις και συνελήφθησαν δύο άτομα για λειτουργία επιχειρήσεων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κέντρα κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 569 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 547 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.