Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Τουρκική αισχρή προπαγάνδα. Δείχνουν τούρκους αστυνομικούς να κακοποιούν μετανάστες και τους βαφτίζουν Έλληνες!

Προχθές αποκαλύφθηκε ΜΚΟ πακιστανών δουλεμπόρων η οποία έχει ξεκινήσει μία άθλια προπαγάνδα
κατά της Ελλάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Το θέμα της προπαγάνδας είναι οι δήθεν κακοποίηση των μεταναστών από τις ελληνικές αρχές. 
Για να καταλάβετε για πόσο αισχρή ισλαμιστική τουρκική προπαγάνδα μιλάμε, δείτε την φωτογραφία που διακινούν με λεζάντα «οι έλληνες αστυνομικοί κακοποιούν πρόσφυγες»!
Όπως φαίνεται όμως από την φωτογραφία, οι αστυνομικοί είναι τούρκοι! 
Και η Ελλάδα δεν πρέπει να σιωπά. 
Η αντίδραση και η απάντηση πρέπει να είναι συντονισμένη σε εθνικό επίπεδο.
Προχθές αποκαλύψαμε την ΜΚΟ πακιστανών δουλεμπόρων η οποία έχει ξεκινήσει μία άθλια προπαγάνδα κατά της Ελλάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το θέμα της προπαγάνδας είναι οι δήθεν κακοποίηση των μεταναστών από τις ελληνικές αρχές. Για να καταλάβετε για πόσο αισχρή ισλαμιστική τουρκική προπαγάνδα μιλάμε, δείτε την φωτογραφία που διακινούν με λεζάντα «οι έλληνες αστυνομικοί κακοποιούν πρόσφυγες»!

https://twitter.com/makis_kevrekidi/status/1258256325475209224?s=21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.