Κυριακή, 3 Μαΐου 2020

Μπόρις Τζόνσον : Οι γιατροί ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν τον θάνατό μου..!!


Ο Μπόρις Τζόνσον είπε ότι ήρθε τόσο κοντά στο θάνατο στο νοσοκομείο με το COVID-19, σε σημείο που οι γιατροί ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν,
αυτό που αποκαλούσε αστειευόμενος «σενάριο θανάτου τύπου Στάλιν »
Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εξήλθε από το Νοσοκομείο του Σεντ Τόμας στο κεντρικό Λονδίνο στις 12 Απριλίου, αφού πέρασε τρεις ημέρες σε εντατική περίθαλψη, και όπως είπε σε Κυρικάτικη εφημερίδα χρειάσθκε «λίτρα και λίτρα οξυγόνου». 
«Ήταν μια δύσκολη παλιά στιγμή, δεν θα το αρνηθώ», είπε. «Είχαν μια στρατηγική για να αντιμετωπίσουν ένα σενάριο  θανάτου μου ». 
"Δεν ήμουν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και γνώριζα ότι υπήρχαν σχέδια έκτακτης ανάγκης. Οι γιατροί είχαν κάνει κάθε είδους ρυθμίσεις για το τι να κάνουν αν τα πράγματα πήγαιναν άσχημα", πρόσθεσε. 
Ο Τζόνσον, ο οποίος είχε απομονωθεί στο Downing Street για μέρες πριν πάει στο νοσοκομείο, είπε ότι «ήταν δύσκολο να πιστέψουμε» ότι η υγεία μου είχε επιδεινωθεί τόσο γρήγορα και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν βελτιώθηκε όταν πήγε στο νοσοκομείο. 
«Αλλά η κακή στιγμή ήρθε όταν ήταν στο 50-50 αν θα έπρεπε να διασωληνωθεί.... 
Τότε ήταν… που άρχισαν να σκέφτονται πώς να το χειριστούν την κατάσταση », είπε. 
Χθες, ο Τζόνσον και η συντροφός του Κάρρι Σάμοντς ανακοίνωσαν ότι ονόμασαν το νεογέννητο γιο τους Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον...
Επέλεξαν το όνομα Νίκολας για να τιμήσουν τους δύο γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του πρωθυπουργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.