Μπόρις Τζόνσον : Οι γιατροί ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν τον θάνατό μου..!!


Ο Μπόρις Τζόνσον είπε ότι ήρθε τόσο κοντά στο θάνατο στο νοσοκομείο με το COVID-19, σε σημείο που οι γιατροί ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν,
αυτό που αποκαλούσε αστειευόμενος «σενάριο θανάτου τύπου Στάλιν »
Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εξήλθε από το Νοσοκομείο του Σεντ Τόμας στο κεντρικό Λονδίνο στις 12 Απριλίου, αφού πέρασε τρεις ημέρες σε εντατική περίθαλψη, και όπως είπε σε Κυρικάτικη εφημερίδα χρειάσθκε «λίτρα και λίτρα οξυγόνου». 
«Ήταν μια δύσκολη παλιά στιγμή, δεν θα το αρνηθώ», είπε. «Είχαν μια στρατηγική για να αντιμετωπίσουν ένα σενάριο  θανάτου μου ». 
"Δεν ήμουν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και γνώριζα ότι υπήρχαν σχέδια έκτακτης ανάγκης. Οι γιατροί είχαν κάνει κάθε είδους ρυθμίσεις για το τι να κάνουν αν τα πράγματα πήγαιναν άσχημα", πρόσθεσε. 
Ο Τζόνσον, ο οποίος είχε απομονωθεί στο Downing Street για μέρες πριν πάει στο νοσοκομείο, είπε ότι «ήταν δύσκολο να πιστέψουμε» ότι η υγεία μου είχε επιδεινωθεί τόσο γρήγορα και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν βελτιώθηκε όταν πήγε στο νοσοκομείο. 
«Αλλά η κακή στιγμή ήρθε όταν ήταν στο 50-50 αν θα έπρεπε να διασωληνωθεί.... 
Τότε ήταν… που άρχισαν να σκέφτονται πώς να το χειριστούν την κατάσταση », είπε. 
Χθες, ο Τζόνσον και η συντροφός του Κάρρι Σάμοντς ανακοίνωσαν ότι ονόμασαν το νεογέννητο γιο τους Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον...
Επέλεξαν το όνομα Νίκολας για να τιμήσουν τους δύο γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του πρωθυπουργού

Σχόλια