Σάββατο, 2 Μαΐου 2020

Στρατιωτικός ιατρός δείχνει πως να φτιάξετε μάσκα! Χρήσιμο γιατί μας λένε να κόψουμε τον καφέ για να πληρώνουμε τις μάσκες!!!

Μάσκες δωρεάν δεν πρόκειται να έχουμε. Οι δηλώσεις των υπουργών είναι σαφέστατες. Διατίμηση; Επίσης δεν το βλέπουμε.
Συνεπώς οι μάσκες θα είναι ένα επιπλέον έξοδο το οποίο για πολύ κόσμο ΔΕΝ είναι αμελητέο. Δύσκολο έως αδύνατο να το καταλάβουν οι υπουργοί και κάποιοι έχουν αναλάβει να περάσουν το μήνυμα χρησιμοποιώντας υποτίθεται χιούμορ -το οποίο δεν διαθέτουν- αλλά επί της ουσίας περνούν το μήνυμα ότι δεν συμβαίνει και τίποτα που κάποιες οικογένειες θα πρέπει να πληρώνουν και τις μάσκες. Όπως τους συμβουλεύει ο κύριος που αν δεν κάνουμε λάθος είναι τηλεπαρουσιαστής “χιουμοριστικής εκπομπής” και ραδιοφωνικός παραγωγός “ας κόψουν τους καφέδες”.
Δεν κάνει χιούμορ ο κύριος. Το “μήνυμα” περνάει…
Γι΄ αυτό το λόγο το βίντεο με τον στρατιωτικό ιατρό από τις ΗΠΑ μάλλον θα μας είναι χρήσιμο. Δείτε το για να μην …κόψετε τον καφέ.

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.