Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Θετικά αποτελέσματα θεραπείας του κορονοϊού βλέπει ο ΠΟΥ


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε ότι, έχουν δει αρκετά «δυνητικά θετικά» αποτελέσματα με θεραπείες
COVID-19, που στοχεύουν στη μείωση της σοβαρότητας ή της διάρκειας του ιού. 
Σχεδόν 4,2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον ιό παγκοσμίως, 286.669 πέθαναν και πάνω από 1,4 εκατομμύρια έχουν ανακάμψει. 
Ο παγκόσμιος πληθυσμός ανέρχεται σήμερα στα 7,8 δισεκατομμύρια. 
Μιλώντας κατά τη διάρκεια ενημέρωσης την Τρίτη, η εκπρόσωπος του ΠΟΥ Margaret Harris είπε ότι, η υπηρεσία που υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη έχει δει «κάποιες θεραπείες που φαίνεται να βρίσκονται σε πολύ πρώιμες μελέτες που περιορίζουν τη σοβαρότητα ή τη διάρκεια της ασθένειας, αλλά δεν έχουμε τίποτα που να μπορεί να σκοτώσει ή να σταματήσει τον ιό." 
«Έχουμε πιθανώς θετικά δεδομένα αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να έχουμε περισσότερα δεδομένα για να είμαστε 100% σίγουροι ότι μπορούμε να πούμε πως έχουμε θεραπεία »....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.