Σάββατο, 2 Μαΐου 2020

Εμφανίστηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν...(βίντεο)


Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από πολλές εβδομάδες έντονες φημών σχετικά με την υγεία του έκανε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρέστη στα εγκαίνια νέου εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων στη Σουντσόν μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας.
«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω ακόμα για τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Θα έχουμε κάτι να πούμε εν ευθέτω χρόνω», δήλωσε ερωτηθείς ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
Σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό πρακτορείο φαίνεται ο Κιμ να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων του εργοστασίου, ενώ στο κείμενο αναφέρεται ότι περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τη διαδικασία παραγωγής.
Τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του πολλαπλασιάστηκαν όταν απουσίασε από τους εορτασμούς της 15ης Απριλίου, τη σημαντικότερη γιορτή της Βόρειας Κορέας κατά την οποία η χώρα τιμά την επέτειο από τη γέννηση του ιδρυτή της και παππού του Κιμ Γιονγκ Ουν, του Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.