Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

Δείτε εικόνες από το Ιρανικό πλοίο που χτυπήθηκε από φίλια πυρά..


Οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να παραμένουν περιορισμένες αυτήν τη στιγμή.... 

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι κατά την διάρκεια μιας άσκησης του Ιρανικού Ναυτικού, από ένα τρομερό λάθος  χτυπήθηκε από φίλια πυρά στον Κόλπο του Ομάν, ένα πλοίο συνοδείας, το Konarak, από anti-ship πύραυλο την Κυριακή. 

Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19 και να τραυματισθούν 15 Ιρανοί ναυτικοί. 
Εκτιμάται ότι ο πύραυλος, που έπληξε το πλοίο ήταν ο  C-802 Noor και εκτοξεύτηκε από την φρεγάτα Jamaran "Moudge class" . 
Δείτε στις εικόνες το τι απέμεινε από το πλοίο Konarak


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.