Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

ΠΟΥ : Ο Κορονοϊός μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα ή μπορεί και όχι..!!! (βίντεο)


Τόση μεγάλη σιγουριά...και βεβαιότητα..!!!
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε ότι ο κορονoϊός «μπορεί να μη φύγει ποτέ »....

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας την Τετάρτη επιφυλάχθηκε να προσπαθήσει να προβλέψει πόσο καιρό θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ο κορονοϊός και ζήτησε μια «μαζική προσπάθεια» για να το ξεπεράσουμε. 
"Είναι σημαντικό να το θέσουμε στο τραπέζι: αυτός ο ιός μπορεί να γίνει ένας ακόμη ενδημικός ιός στις κοινότητές μας και αυτός ο ιός μπορεί να μην εξαφανιστεί ποτέ", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Michael Ryan, εκτελεστικός Διευθυντής του ΠΟΥ.  
«Νομίζω ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Αυτή η ασθένεια μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα, ή μπορεί και όχι », είπε. 
Δείτε την επίμαχη φράση.. 

Μια έκθεση του τμήματος ψυχικής υγείας του ΠΟΥ προς τα Ηνωμένα Έθνη προειδοποίησε για μια άλλη επικείμενη κρίση: «Η απομόνωση, ο φόβος, η αβεβαιότητα, η οικονομική αναταραχή - όλα προκαλούν ή θα μπορούσαν να προκαλέσουν ψυχολογικό άγχος», δήλωσε η διευθύντρια του τμήματος, Ντέβορα Κέστελ. 

«Η ψυχική υγεία και η ευημερία ολόκληρων κοινωνιών έχουν επηρεαστεί σοβαρά από αυτήν την κρίση και αποτελούν προτεραιότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί επειγόντως», είπε.
Υ.Γ
Αξίζει ανάμεσα στα άλλα να κρατήσουμε τη φράση:  
«Νομίζω ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Αυτή η ασθένεια μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα, ή μπορεί και όχι »....
Τόση μεγάλη σιγουριά...και βεβαιότητα..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.