Σάββατο, 2 Μαΐου 2020

Ε.Α.Β : Αμερικανοί την εξυμνούν...Κυβερνητικοί την απαξιώνουν

Διαβάστε και δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις για την ΕΑΒ, του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάγιατ
στην δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη(31/1/2018)
"Είχα την ευκαιρία το καλοκαίρι που μας πέρασε να επισκεφτώ την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, να παρακολουθήσω τη δουλειά που γίνεται εκεί στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των ελληνικών P-3 Β, ένα σημαντικό εγχείρημα που θα βελτιώσει τον έλεγχο της θαλάσσιας περιοχής.   
Καθώς επίσης και τη δουλειά που η Ελληνική Αεροναυπηγική κάνει ως μέρος της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως παράδειγμα για τα C-130. Καθένα από τα C-130 που υπάρχει σε κάθε γωνιά του πλανήτη στον κόσμο έχει ένα βασικό κεντρικό εξάρτημα, το οποίο κατασκευάζεται εδώ, στην Ελλάδα. Αντίστοιχα δείτε την Ελλάδα ως ένα κομμάτι της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας των F-16. Οπότε, αυτή η εξέλιξη, η συντήρηση και η ανάπτυξη αυτής της ικανότητας σε αερομηχανική και ναυτική μηχανική, είναι κάτι που  η «Lockheed Martin» έχει δεσμευτεί απέναντι στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες και το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 είναι μία σημαντική επένδυση."

Διαβάστε και αυτό...
Στις 26/6/2019 σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) Α.Ε. παραδόθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία Lockheed Martin Aeronautics το 1500ό δομικό συγκρότημα (Regulated Assembly) κατασκευής ΕΑΒ, του μεταγωγικού αεροσκάφους C-130J.
Η κατασκευή των Regulated Assemblies είναι μέρος του προγράμματος συμπαραγωγής μειζόνων συγκροτημάτων του αεροσκάφους C-130J Hercules που έχει αναλάβει η ΕΑΒ ως μοναδικός προμηθευτής των πελατών της Lockheed Martin παγκοσμίως.


Αυτή την ΕΑΒ που εξυμνούν οι Αμερικάνοι...
που παράγει και φέρνει συνάλλαγμα εκατ. $...που είναι μοναδικός προμηθευτής των πελατών της Lockheed Martin παγκοσμίως..για συγκεκριμένα απάρτια του C-130 ( το 75% της ατράκτου) & του F-16 (το 1/4 του αεροσκάφους)...
Αυτή την ΕΑΒ που έχει συμβασιοποιημένα προγράμματα που ξεπερνούν τα 600 εκ. $ την επόμενη δεκαετία...
Την ΕΑΒ που υποστηρίζει..το πτητικό έργο των μέσων των Ε.Δ αλλά και των σωμάτων ασφαλείας...που είναι επιφορτισμένη με την εργοστασιακή συντήρηση των πτητικών μέσων των Ε.Δ...
Ναι με προβλήματα...που όμως κανείς δεν προσπάθησε να λύσει...πολλά απ αυτά είναι ανέξοδα και το μόνο που απαιτούν είναι νομοθετικές παρεμβάσεις...
Την ΕΑΒ που κανείς δεν την είδε ως πραγματική Α.Ε...που θα μπορούσε να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας και να φέρει νέες θέσεις εργασίας...
Την ΕΑΒ που παράγει νέα προϊόντα.. όπως το radar "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ" που εντοπίζει κινούμενους στόχους & drones...
Αυτή την ΕΑΒ...κάποιοι "χαρτογιακάδες" που δεν ξέρουν που πέφτει η ΕΑΒ ούτε καν τι δουλειά κάνει...
Αυτή την ΕΑΒ με τους ερασιτεχνισμούς τους απαξιώνουν και σε κάποιες περιπτώσεις λοιδωρούν..

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους εκάστοτε κυβερνώντες που τη κατάντησαν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι να πω για την ΕΑΒ;!!Μια την ανεβάζουν!!!!και μια την κατεβάζουν!!
    Πάντως καλά τα παει!!Παρολο που ποτέ δεν ειχε καλη διοίκηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.