Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

Τραμπ: Εμβόλιο έως τα τέλη του έτους...

Μία ακόμα διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή τη φορά στην Πενσιλβάνια, κατά των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων.
Πολλοί από τους διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι ζούνε με το μεροκάματα και έχουν μείνει, πλέον, χωρίς εισόδημα.
Σύμφωνα με τα επίσημα σταστιστικά, 36 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν χάσει τις δουλειές τους, τους τελευταίους δύο μήνες.
Ο Ντόναλτ Τραμπ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί εμβόλιο έως τα τέλη του έτους. Ταυτόχρονα όμως ξεκαθάρισε ότι δε θα περιμένει το εμβόλιο για να ανοίξει και πάλι την αμερικανική οικονομία.
«Θέλω να είμαι σαφής: εμβόλιο ή όχι, επιστρέφουμε» δήλωσε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση στο Λευκό Οίκο. Παράλληλα, ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ώστε να υπάρξει μαζική και άμεση παραγωγή όταν βρεθεί το εμβόλιο.
«Επιταχύνουμε τα τελευταία στάδια των δοκιμών εμβολίων» δήλωσε ο Ντ. Τραμπ «Με άλλα λόγια, ετοιμαζόμαστε ώστε όταν φτάσουν τα καλά νέα ότι βρέθηκε το εμβόλιο, ότι βρέθηκε η φόρμουλα, να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Να μην χρειαστούν χρόνια. Ανεβάζουμε ταχύτητα. Είναι επικίνδυνο, είναι ακριβό, όμως έτσι θα εξοικονομήσουμε τεράστια ποσότητα χρόνου, θα εξοικονομήσουμε χρόνια.»
Στο Νιού Τζέρσεϊ, οι τοπικές αρχές έδωσαν άδεια για να ανοίξουν και πάλι οι παραλίες.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.