Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

Θερίζει ο κορονοϊός σε Τουρκική βάση του Αφρίν στη Συρία...


Έντονη ανησυχία επικρατεί στην ελεγχόμενη από την Τουρκία πόλη Αφρίν στη βορειοδυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου,
μετά το γεγονός πως επτά τουλάχιστον τούρκοι στρατιωτικοί έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό. 
Επτά τούρκοι στρατιωτικοί στη στρατιωτική βάση στο Αφρίν βρέθηκαν θετικοί. 
Οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με τους μολυσμένους στρατιώτες υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ολόκληρη η βάση τέθηκε σε καραντίνα. 
Μετά από το γεγονός αυτό, επικρατεί μια κατάσταση εγρήγορσης στο Afrin, καθώς και αυστηρότερα μέτρα για την πρόσβαση των ανθρώπων και την έξοδο από την πόλη. Εν τω μεταξύ, οι περισσότεροι από τους δρόμους έχουν μπλοκαριστεί προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση, εν μέσω πανικού και φόβου που επικρατεί μεταξύ των κατοίκων λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.