Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

Αυτές είναι επενδύσεις κ. Γεωργιάδη...Η Apple εξετάζει μεταφορά γραμμής παραγωγής 40 δισ $ από Κίνα σε Ινδία λόγω COVID-19


Η Apple βρίσκεται σε συνομιλίες με Ινδούς αξιωματούχους για την παραγωγή smartphone αξίας 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσω τοπικών κατασκευαστών,
ανέφεραν οι "Indian Economic Times" τη Δευτέρα, οι αναλυτές λένε ότι η κίνηση θα μπορούσε να κάνει την Ινδία τον μεγαλύτερο εξαγωγέα της Apple.

Η Apple σκέφτεται να μεταφέρει το ένα πέμπτο της παραγωγής της από την Κίνα στην Ινδία, σύμφωνα με νέα έκθεση. 
Ο τεχνολογικός γίγαντας βρίσκεται σε συνομιλίες με Ινδούς αξιωματούχους για την παραγωγή αξίας 40 δισ. Δολαρίων τα επόμενα πέντε χρόνια μέσω των κατασκευαστών Wistron και Foxconn, σύμφωνα με τους Economic Times της Ινδίας. 
Η κίνηση αυτή έρχεται καθώς η πανδημία κορανοϊού που ξεκίνησε στο Γουχάν της Κίνας, προκάλεσε μεγάλες διαταραχές στις αλυσίδες εφοδιασμού  των προϊόντων της Apple.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.