Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020

Θυρίδα από Β-52 έπεσε..κατά την διάρκεια πτήσης χαιρετισμού ιατρικού προσωπικού στη Νέα Ορλεάνη..


Την Παρασκευή 1 Μαΐου 2020, πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας από το Barksdale και της Εθνικής Φρουράς της Λουιζιάνας,
πέταξαν πάνω από ιατρικές εγκαταστάσεις στη Νέα Ορλεάνη και στο Μπατόν Ρουζ για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όλους τους επαγγελματίες του ιατρικού και υγειονομικού τομέα που αγωνίζονται εναντίον του Covid-19. 
Ο σχηματισμός αποτελείτο από δυο αεροσκάφη B-52, 2nd Bomb Wing, συνοδευόμενα από δύο F-15 από 159th Fing Wing (βάση Naval Air Station, Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα). Κατά τη διάρκεια του σκέλους πτήσης πάνω από τη Νέα Ορλεάνη, ένας από τα B-52 έχασε ένα πάνελ που έπεσε σε κατοικημένη περιοχή. 
Κανείς δεν τραυματίστηκε. Το πάνελ "ανακτήθηκε γρήγορα από το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές", δήλωσε ο Σμηναγός Κρις Σουλίβαν, επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της  2nd Bomb Wing, στo Military Times 
"Θα διεξαχθεί η προβλεπόμενη έρευνα-διερεύνηση του περιστατικού." 
Οι κάτοικοι της Νέας Ορλεάνης και του Μπάτον Ρουζ παρακολούθησαν το σχηματισμό πάνω από τις πόλεις τους για 10 και 20 λεπτά. 
Η πτήση πραγματοποιήθηκε ως μέρος των "America Strong flyovers" που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πολιτείες από αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, καθώς και από τις ομάδες επίδειξης "Thunderbirds" και "Blue Angels".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.