Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

4 Μαχητικά Αεροσκάφη επισκευάστηκαν από τις δυνάμεις του Χαφτάρ...


Ο Ahmed al Mismari, εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA) υπό τον στρατηγό Khalifa Haftar, ανακοίνωσε την Παρασκευή
στη σελίδα του στο Facebook ότι τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη του LNA έχουν επισκευαστεί μετά από μια μακρά περίοδο εκτός ενεργείας. 
Τα αεροπλάνα θα χρησιμοποιηθούν στη συνεχιζόμενη μάχη του LNA ενάντια στην Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA) στην Τρίπολη....
Ο Μισμάρι ανακοίνωσε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν αεροπορικές επιθέσεις εναντίον των «μισθοφόρων του Ερντογάν» και προέτρεψε τον πληθυσμό να μην εγκαταλείψει τα σπίτια του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.