Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Άχρηστες 400.000 χειρουργικές φόρμες ...που παρήγγειλε η Αγγλία από την Τουρκία..


Μια αποστολή 400.000 σετ ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού από την Τουρκία ελέγχθηκε και
χαρακτηρίστηκε ως άχρηστος, με τις χειρουργικές φόρμες να μην πληρούν τα βρετανικά πρότυπα ασφαλείας. 
Η παράδοση απέκτησε ιδιαίτερη σημασία αφού αναφέρθηκε σε ενημέρωση του Downing Street στις 18 Απριλίου από τον υπουργό Robert Jenrick ως παράδειγμα των προσπαθειών της κυβέρνησης να προμηθευτεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE). 
Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά και αφού το φορτίο έφτασε στις 22 Απριλίου, αποθηκεύτηκε σε εγκατάσταση κοντά στο αεροδρόμιο Heathrow για να επιστρέψει στον προμηθευτή της. 
Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας θα ζητήσει επιστροφή χρημάτων από την Τουρκική εταιρεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.