Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Θετικοί στον ιό 2 παράνομοι μετανάστες στη Λέσβο που ήρθαν Σάββατο από Τουρκία...


Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θετικά κρούσματα του κορονοϊου από μετανάστες που πιέζονται από το Τουρκικό Κράτος για διέλευση μέσω του Αιγαίου
προς τα νησιά μας αυτό το διάστημα. Και δυστυχώς επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο, καθώς πρόκειται για δύο περιστατικά σε αλλοδαπούς Αφρικάνικης καταγωγής που βγήκαν το Σάββατο μαζί με άλλους 49 στην περιοχή του Σκαλοχωρίου και στη συνέχεια προωθήθηκαν στην πρόχειρη δομή που δημιουργήθηκε μεταξύ Συκαμιάς και Εφταλούς όπου θα παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών οι νεοεισερχόμενοι μετανάστες.
Τα δύο νέα κρούσματα χειρίζεται με τις οδηγίες του ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο το έργο της ιχνηλάτησης, καθώς φαίνεται πως οι αλλοδαπές μέχρι να προωθηθούν στη Συκαμιά δεν αποκλείεται να μετέδωσαν σε άλλους τον ιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.