ΜΚΟ χρηματοδούμενη από Σ ό ρ ο ς..ζητάει 1.200$ για κάθε παράνομο μετανάστη στις ΗΠΑ


Η "United We Dream", μια ΜΚΟ που υποστηρίζεται από τον Τζορτζ Σόρος, απαιτεί...
κάθε παράνομος μετανάστης στις Ηνωμένες Πολιτείες να λαμβάνει 1.200 $ επιταγή ενίσχυσης, ως μέρος της ομοσπονδιακής βοήθειας για τον κορονοϊό, κάτι που θα μπορούσε να κοστίσει δισεκατομμύρια για τον Αμερικανό φορολογούμενο, εάν επρόκειτο να εγκριθεί. 
Η ΜΚΟ κάνει το αίτημα σε συνδυασμό με ένα δίκτυο άλλων ομάδων συμφερόντων υπέρ της μετανάστευσης, όπως το Εθνικό Κέντρο Δικαιοσύνης Μεταναστών και το Εθνικό Κέντρο Νομικής Μετανάστευσης. 
Με εκτιμήσεις για τον παράνομο αλλοδαπό πληθυσμό που εκτιμάται μεταξύ 11 και 22 εκατομμυρίων στις ΗΠΑ, οι ομάδες αυτές ζητούν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να εκδώσει επιταγές, για κάθε παράνομο μετανάστη που έχει αριθμό φορολογικού μητρώου (ITIN). 
Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους Αμερικανούς πολίτες που αγωνίζονται & υποφέρουν, η αμερικανική κυβέρνηση έχει εκδώσει επιταγές 1.200 $ για κάθε Αμερικανό πολίτη με αριθμό κοινωνικής ασφάλισης καθώς και «αλλοδαπούς μόνιμους κατοίκους». 
Τα κεφάλαια προορίζονται να βοηθήσουν τους Αμερικανούς να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης αμερικανικής οικονομικής κρίσης μετά τη Μεγάλη Ύφεση, συμπεριλαμβανομένων και των εκτιμώμενων 22 εκατομμυρίων πολιτών που βρίσκονται τώρα εκτός εργασίας. 
Η "United We Dream", η οποία χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundation) του Soros, πιστεύει ότι οι παράνομοι μετανάστες θα πρέπει επίσης να έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη βοήθεια. 
Είναι μέρος ενός ευρέος φάσματος σχεδίου ακτιβιστών ανοιχτών συνόρων, που πιέζει για περισσότερα κεφάλαια φορολογουμένων για παράνομους μετανάστες.

Σχόλια