Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020

The Last Dance: Τα πρώτα 5 λεπτά ... Που θα το δείτε (βίντεο)

Πότε και που βγαίνει το The Last Dance...

Αν έχετε πρόσβαση στο ESPN, θα δείτε το πρώτο επεισόδιο στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και το δεύτερο στις 04:00, αμέσως μετά δηλαδή. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ μέσω του Netflix που το φέρνει στην Ελλάδα από το πρωί της Δευτέρας (20/4) στις 10:00.
Το ESPN αποφάσισε να επισπεύσει την κυκλοφορία του The Last Dance, στα τέλη Μαρτίου, ώστε να βοηθήσει το κοινό να καλύψει την ανάγκη του για σπορ εξαιτίας του λουκέτου που έχει σε όλο τον κόσμο λόγω κορωνοϊού. Για αυτό και συνεργάστηκε με το Netflix.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των επεισοδίων από το Netflix
    Δευτέρα, 20 Απριλίου– 12:01 – Επεισόδια 1 και 2
    Δευτέρα, 27 Απριλίου– 12:01 – Επεισόδια 3 και 4
    Δευτέρα, 4 Μαΐου– 12:01 – Επεισόδια 5 και 6
    Δευτέρα, 11 Μαΐου– 12:01 – Επεισόδια 7 και 8
    Δευτέρα, 18 Μαΐου– 12:01 – Επεισόδια 9 και 10Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.