Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Χαστούκι στην γερμανική πολιτική και από τον κυβερνητικό εταίρο! Υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγου το SPD!

Διά στόματος του προέδρου του σοσιαλιστικού κόμματος της Γερμανίας στο Βερολίνο και δημάρχου της πόλης, Μίκαελ Μιούλλερ, ο κυβερνητικός εταίρος της Μέρκελ .....

τάσσεται υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγου χωρίς περιστροφές, κάνοντας μάλιστα λόγο για κείνο ομόλογο των ευρωπαϊκών χωρών. Ο Μιούλλερ απαίτησε να χρηματοδοτηθεί ο προϋπολογισμός των χωρών της Ευρώπης και ειδικά αυτόν που πλήττονται περισσότερο από την έκδοση κοινών ομολόγων, Απομονώνοντας πλέον πλήρως την πολιτική της Μέρκελ που πρακτικά οδηγεί την Ευρώπη στην διάλυση.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.