Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Mέτρα για το Πάσχα...

Όλα τα πιθανά σενάρια που θα εμποδίζουν τις άσκοπες μετακινήσεις για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού, είναι στο κυβερνητικό τραπέζι....
για το κρίσιμο τριήμερο του Πάσχα.
Οι κρίσιμες ώρες υπολογίζονται πως είναι από τη Μεγάλη Παρασκευή στις 2μμ έως και την Κυριακή του Πάσχα στις 6μμ. με τα πιθανά σενάρια που εξετάζονται να είναι τρία.
Tα σενάρια
Το σενάριο για καθολικό «χειρόφρενο» σε περίπτωση που τεθεί σε λειτουργία θα ισχύσει από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου έως και την Τρίτη του Πάσχα. Θα υπάρξει καθολική απαγόρευση κίνησης των Ι.Χ. χωρίς αιτιολογία.
Ένα δεύτερο σενάριο το οποίο προστίθεται στο πρώτο και είναι ακόμη πιο αυστηρό αφορά την απαγόρευση κίνησης των ΜΜΜ από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου έως και την Τρίτη του Πάσχα.
Ένα τρίτο και λιγότερο αυστηρό σενάριο, ως εναλλακτικό του δεύτερου, είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας των ταξί από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου έως και την Τρίτη του Πάσχα.
Τα μέτρα αυτά είναι ακόμα προς εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.