Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Kορωνοϊος: Έρχεται αυξημένος αριθμός τεστ σε οικισμούς Ρομά σε όλη τη Θεσσαλία

Νέος κύκλος αυξημένου αριθμού τεστ για κορωνοιο ετοιμάζεται να γίνει στα μέσα της εβδομάδας σε οικισμούς Ρομά σε ολοκληρη την Θεσσαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τεστ σε επίπεδο νομού Λάρισας θα αφορούν την περιοχή της Νέας Σμύρνης και σε συνοικισμούς σε Φάρσαλα και Τύρναβο. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν με ειδικό σχέδιο από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ υπό τον συντονισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.
Αντίστοιχα τεστ θα γίνουν και στις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλίας, ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία της ιχνηλάτησης και δειγματοληπτικού ελέγχου στους οικισμούς Ρομά και να εντοπιστεί εάν υπάρχει διασπορά στις συγκεκριμένες περιοχές.
Πρόκειται για ένα κεντρικό σχέδιο για το οποίο έχει την εποπτεία ο καθηγητής Σωτήρης Τσίοδρας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας,  ακολουθώντας το αποτελεσματικό επιχειρησιακό σχέδιο που υλοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη περιοχή της καραντίνας στη Νέα Σμύρνη.
larissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.