Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

Κορονοϊός εμβόλια & θεραπείες : Εξουσιοδοτημένες κλινικές δοκιμές από την Kυβέρνηση του Καναδά...

Επί του παρόντος, η θεραπεία του COVID-19 περιλαμβάνει υποστηρικτική φροντίδα και θεραπεία δευτερογενών λοιμώξεων όπως η πνευμονία...

Δεν υπάρχουν εγκεκριμένα φάρμακα ή εμβόλια, αλλά στην παρούσα φάση έχουν εγκριθεί 10 κλινικές δοκιμές στον Καναδά με διαγνωστικό εξοπλισμό, υποστηρικτική φροντίδα ή/και θεραπείες για το COVID-19. 
Η υπηρεσία "Health Canada" βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με διάφορους χορηγούς σχετικά με άλλες πιθανές κλινικές δοκιμές και θα ενημερώνει τακτικά την παρακάτω λίστα, όταν είναι διαθέσιμες νέες δοκιμές. 
Δείτε τις εν εξελίξει δοκιμές...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.