Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:H Ιαπωνία σκέφτεται να παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης


Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας σκοπεύει να επεκτείνει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο...
πέραν της τρέχουσας ημερομηνίας λήξης της στις 6 Μαΐου, (σύμφωνα με το Nikkei business daily) καθώς το ξέσπασμα του κορονοϊού δεν έχει υποχωρήσει
Το κοινό θα κληθεί να παραμείνει στο σπίτι ενδεχομένως για ακόμα ένα μήνα, στο πλαίσιο μιας πρότασης που θα συζητηθεί σε συνάντηση εμπειρογνωμόνων την Παρασκευή. 
"Είναι ακόμα πολύ αβέβαιο εάν θα μπορέσουμε να πούμε," Έχει τελειώσει ", στις 6 Μαΐου", δήλωσε ο πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε στους βουλευτές στη βουλή την Τετάρτη. 
Η κυβέρνηση θα συγκροτήσει ειδική ομάδα την Παρασκευή για να συζητήσει την παράταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.