Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

H σταδιακή χαλάρωση των μέτρων αναμένεται να διαρκέσει έως και 1,5 μήνα

Με τη σκέψη στην επόμενη ημέρα και με τα στοιχεία της διάδοσης του ιού στην Ελλάδα να είναι ενθαρρυντικά η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει
διάφορα σενάρια σταδιακής χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.
Σε σύσκεψη που θα γίνει στις 10 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή των Βασίλη Κικίλια, Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκου Χαρδαλιά και Βασίλη Κοντοζαμάνη, θα παραδοθεί στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, η πρόταση για την άρση των μέτρων από την Επιτροπή Εμπειρογνωμώνων του υπουργείου Υγείας. Στις 12 θα ακολουθήσει άλλη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή των συνεργατών του για το θέμα αυτό.
Οι όποιες αποφάσεις πάντως αναμένεται να ανακοινωθούν μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος του πρωθυπουργού στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Αυτό που τονίζουν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι τις τελευταίες ημέρες είναι ότι η σταδιακή χαλάρωση των μέτρων αναμένεται να διαρκέσει έως και 1,5 μήνα ίσως και περισσότερο αφού θα γίνεται συνεχώς εκτίμηση των στοιχείων της πανδημίας και αναλόγως θα λαμβάνονται αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.