Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

Διακοπή του Eurogroup και συνέχεια αύριο! Το γερμανικό μπλόκο καλά κρατεί

Ύστερα από πολύωρες διαφωνίες οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αποφάσισαν να διακόψουν τις συνομιλίες τους για σήμερα

και να τις συνεχίσουν αύριο, Πέμπτη.
Ακυρώθηκε και η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, η οποία θα διεξαχθεί αύριο… Αντ’αυτής, θα κάνει μια δήλωση ο Γερμανός (!!!) ΥΠΟΙΚ, ο οποίος έκανε έκκληση και για ενότητα, αφού είχε τινάξει πρώτα την τηλεδιάσκεψη στον αέρα!
Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. «Ήρθαμε κοντά σε συμφωνία, αλλά όχι ακόμα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.