Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

COVID-19 : Δυο πειραματικά εμβόλια σε ανθρώπους δοκιμάζει η Κίνα...(Το ένα σε Ινστιτούτο της Wuhan)

Η Κίνα έχει εγκρίνει τεστ (πρώιμου σταδίου) σε ανθρώπους για δύο πειραματικά εμβόλια... 
για την καταπολέμηση του νέου κορονοϊού που στοίχισε την ζωή σε πάνω από 100.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης Xinhua την Τρίτη. 
Τα εμβόλια αναπτύσσονται από μονάδα της Sinovac Biotech που εδρεύει στο Πεκίνο και από το Ινστιτούτο Βιολογικών Προϊόντων του Wuhan, θυγατρική της κρατικής Εθνικής Φαρμακευτικής Ομάδας της Κίνας. 
Τον Μάρτιο, η Κίνα πήρε το πράσινο φως για μια άλλη κλινική δοκιμή ενός ακόμα υποψήφιου εμβολίου για τον κορονοϊό, που αναπτύχθηκε από την Ακαδημία Στρατιωτικών Ιατρικών Επιστημών της Κίνας και την βιοτεχνολογική εταιρεία CanSino Bio που δημοσιεύτηκε, λίγο μετά την ανάπτυξη των φαρμάκων της Moderna από τις ΗΠΑ από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.