Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

Πλαίσιο στήριξης Covid 19: Πολωνία 22 δισ, Πορτογαλία 13 δισ, ΕΛΛΑΔΑ 2 δισ €…

Η ανακοίνωση των κονδυλίων οικονομικής στήριξης που ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για κράτη μέλη της Ε.Ε είναι απογοητευτική για την Ελλάδα:
13 δις για την Πορτογαλία, 22 για την Πολωνία και μόλις 2 δις για την Ελλάδα!

Όποια κι αν είναι τα κριτήρια για τις αποφάσεις, είναι δύσκολο να εξηγηθεί η πολύ μεγάλη διαφορά. Δείχνει ότι όσοι λαμβάνουν τις αποφάσεις ...εντός της κυβέρνησης αλλά και στην Ε.Ε...αγνοούν ή μάλλον παριστάνουν ότι αγνοούν ότι η Ελλάδα προέρχεται από μια δεκαετή οικονομική κρίση.... Συνεπώς ακόμη κι αν δεχτούμε ότι το ύψος της βοήθειας σε κάθε χώρα έχει να κάνει με κριτήρια πληθυσμιακά ,δεν μπορεί να εξηγηθεί πως η Πορτογαλία που έχει ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα προβλέπει μέτρα στήριξης 13 δις και η Ελλάδα μόλις 2.  
militaire.gr 
Υ.Γ
Το ότι η χώρα μας ζήτησε αυτό το ιδιαίτερα μικρό ποσό ενίσχυσης της οικονομίας μας ύψους 2 δισ. ευρώ πέρα από άστοχο είναι και ανησυχητικό ...!!!
Δείτε ΕΔΩ τις σχετικές ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.