Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Κορονοϊός : Η Ελλάδα αντέχει και πάει καλά...

Σημαντική απόσταση από την πορεία της επιδημίας σε άλλες χώρες εξακολουθεί να διατηρεί η Ελλάδα. Μέχρι σήμερα
η χώρα δείχνει να κινείται σε διαφορετική επιδημιολογική γραμμή.
Ημερήσια επιβεβαιωμένα κρούσματα
Ημερήσιος & συνολικός αριθμός θανάτων Συνολικός αριθμών θυμάτων σε διάφορες χώρες Συντελεστής θνησιμότητας σε διάφορες χώρες

Ίσως να είναι αρκετά νωρίς για την εξαγωγή οριστικών συμπερασμάτων, όμως όπως δείχνουν τα στοιχεία μέχρι τώρα, η Ελλάδα δείχνει σαφή διαφοροποίηση όσον αφορά στην εξάπλωση του κορονοϊού σε σχέση με άλλες χώρες. 
Έχοντας συμπληρώσει ένα και πλέον μήνα από την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος είναι μέχρι σήμερα ξεκάθαρη διαφορά της καμπύλης των κρουσμάτων, των σοβαρών περιστατικών και των θανάτων σε σχέση με την αντίστοιχη καταγραφή σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.