Σάββατο, 11 Απριλίου 2020

Υπουργός της κυβέρνησης: Τι να τα κάνετε τα λεφτά; Αφού είστε κλεισμένοι σπίτι.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τι να τα κάνει σήμερα ο Έλληνας τα λεφτά; Πόσο να φάει πια;»
Μιλώντας την Τετάρτη 8 Απριλίου σε τηλεοπτικό σταθμό
και αναφερόμενος στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για δημοσιονομικές δαπάνες ενίσχυσης επιχειρήσεων, εργαζομένων και πολιτών, ο Υπουργός επικαλούμενος το shut down είπε ότι ο Έλληνας και η Ελληνίδα δεν χρειάζονται λεφτά καθώς «δεν μπορούν να πάνε σήμερα πουθενά» ενώ απαντώντας στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι «χρειάζονται για τρόφιμα», είπε απλά «πόσο να φάει πια; 300 κιλά θα γίνει;».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.