Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

Όλος ο κόσμος "ψάχνει" τον Κιμ Γιονγκ Ουν...κι αυτός κάνει διακοπές ;


Για αρκετές εβδομάδες υπάρχει έντονη εικασία ότι ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un είναι νεκρός ή βαριά άρρωστος. 

Ωστόσο, οι δορυφορικές εικόνες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δείχνουν ότι ο ηγέτης μάλλον βρίσκεται σε διακοπές στο παραθαλάσσιο θέρετρό του. 
Ο ιστότοπος παρακολούθησης της Βόρειας Κορέας NK Pro έχει δημοσιεύσει εμπορικές δορυφορικές εικόνες του παραθαλάσσιου θέρετρου του στο Wonsan. 

Η εμφάνιση του πολυτελούς σκάφους αναψυχής 55 μέτρων, αξίας 7 εκ. , του Κιμ έξω από την ιδιωτική του βίλα δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι ζωντανός. 
Κάθε φορά που ένα από τα σκάφη του Κιμ ελλιμενίζεται στη βίλα το περασμένο διάστημα, επιβεβαιώνεται ότι βρίσκεται εκεί. 

Αυτό συνέβη και τον Μάιο του περασμένου έτους, όταν και πάλι εξαφανίστηκε από το κοινό για μερικές εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.