Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Αντρέα Μποτσέλι : Η διαφορετική προσευχή του...(Βίντεο)

Μήνυμα εμψύχωσης μετά μουσικής από το Ντουόμο του Μιλάνου έστειλε ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι. Την ίδια ώρα οι Ιταλοί παραμένουν στο σπίτι,
περιμένοντας τι θα αποφασιστεί για τα μέτρα μετά την 3η Μαΐου.
Ο Αντρέα Μποτσέλι έστειλε το δικό του, συγκινητικό μήνυμα αντίστασης και εμψύχωσης από τον καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου. Και όχι μόνον στην Ιταλία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Στο τέλος αποφάσισε να τραγουδήσει το Amazing Grace έξω από τον πασίγνωστο ναό για να επικοινωνήσει με τους κατοίκους όλων των άδειων πόλεων του κόσμου.  
«Μια προσευχή μέσω της μουσικής από την πόλη και την περιοχή που επλήγησαν, όσο καμία άλλη από τον ιό», είπε ο καλλιτέχνης. Είναι σίγουρα μια από τις πολυτιμότερες εμπειρίες της ζωής μου», συμπλήρωσε.
Το Ave Maria, που ακούσαμε χιλιάδες φορές, χθες το απόγευμα είχε μια μοναδική σημασία και δύναμη. Ένας παγκόσμιος εναγκαλισμός, ο οποίος δίνει την βεβαιότητα ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην γνωστή μας ζωή, που τόσο μας λείπει. Ένας διάλογος με μια άλλη άδεια πλατεία, εκείνη του Αγίου Πέτρου της Ρώμης, από την οποία ο ποντίφικας ζήτησε να δείξει αλληλεγγύη η Ευρώπη και να προχωρήσει προς καινοτόμες λύσεις για να μην υπερισχύσουν οι εθνικοί εγωισμοί και να μην αυξηθεί η φτώχεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.