Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

Μπόρις Τζόνσον: "Οφείλω τη ζωή μου στους γιατρούς..."

«Οφείλω τη ζωή μου στους γιατρούς του Συστήματος Υγείας μας». Αυτό ήταν το μήνυμα του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση
μετά την έξοδό του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμεινε για τρεις ημέρες, με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού.
Οπως μεταδίδει το BBC, ο Τζόνσον εκθείασε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σημειώνοντας: «Καμία ευχαριστία δεν είναι αρκετή, τους οφείλω τη ζωή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.