Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020

Κορονοϊός : Ανησυχία Η.Π.Α πως η Κίνα θα φέρει πρώτη το εμβόλιο

Ο πρώην επίτροπος της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) δήλωσε ότι υπάρχουν ανησυχίες πως...
η Κίνα θα κυκλοφορήσει εμβόλιο κορονοϊού στην αγορά πριν από τις Ηνωμένες Πολιτείες
«Υπάρχει κίνδυνος η Κίνα φέρει πρώτη ένα εμβόλιο. Δεν νομίζω ότι το υποψήφιο εμβόλιο "Adenovirus Type 5 Vector" είναι πολύ καλό, αλλά μπορεί να τονφέρουν στην αγορά πριν το κάνουμε εμείς. Νομίζω ότι αυτό είναι ανησυχητικό », δήλωσε ο Scott Gottlieb στο CBS News's "Face the Nation" την Κυριακή. Υπάρχουν 70 υποψήφια εμβόλια κορονοϊού υπό ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο, με τρία να δοκιμάζονται σε σε ανθρώπους, δήλωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την περασμένη εβδομάδα. 
Αυτό που είναι σε προχωρημένο στάδιο αναπτύχθηκε από την "CanSino Biologics" με έδρα το Χονγκ Κονγκ και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Πεκίνου. Τα άλλα δύο αναπτύχθηκαν από τις αμερικανικές φαρμακευτικές  "Moderna" και "Inovio". 
Οι ερευνητές προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα εμβόλιο στην αγορά εντός του επόμενου έτους καθώς ο κόσμος πλήττεται από την πανδημία. 
Πάνω από 2,4 εκατομμύρια περιπτώσεις κορονοϊού έχουν αναφερθεί μέχρι σήμερα παγκοσμίως σχεδόν 165.000 θάνατοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.