Δήμαρχος του Τέξας έσπασε την καραντίνα για να κάνει μανικιούρ σε "σαλόνι νυχιών"


Δήμαρχος του Τέξας αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη αφού πιάστηκε να παραβιάζει την καραντίνα της στο σπίτι...
παίρνοντας ένα σαλόνι νυχιών για να ανοίξει μόνο γι 'αυτήν.  
Η δήμαρχος του Beaumont, Becky Ames φωτογραφήθηκε την περασμένη Τρίτη φορώντας μάσκα προσώπου καθώς επισκέφθηκε το The Nail Bar, το οποίο θα έπρεπε να είχε κλείσει λόγω της εντολής κλεισίματος των καταστημάτων από την δήμαρχο. 
Προκάλεσε θύελλα καταγγελιών, που οδήγησε σε έρευνες από το Τμήμα Αδειοδότησης του Τέξας, από το γραφείο του εισαγγελέα του Jefferson County. Η Ames προσέφερε μια «εγκάρδια συγνώμη» 
«Υπόσχομαι ότι δεν υπήρχε πρόθεση», έγραψε σε δήλωση. «Δεν έπρεπε ποτέ να μπω στο σαλόνι την περασμένη Τρίτη. Δεν σκόπευα να έχω προνόμια και άλλη μεταχείριση ενώ ζητούσα από τους άλλους να παραμένουν μέσα και γι 'αυτό είμαι πραγματικά μετανιωμένη. 
«Λυπάμαι για τη συμπεριφορά μου εκείνη την ημέρα. Λυπάμαι ειλικρινά και προσεύχομαι να με συγχωρήσετε », είπε. 
Η δήμαρχος ανέφερε ότι ήταν μέσα για 10 λεπτά, και η ιδιοκτήτρια ήταν το μόνο άτομο στο σαλόνι. 
Επέμεινε ότι χρειάστηκε απλώς ασετόν για να αφαιρέσει ένα παλιό μανικιούρ και δεν έκανε τα νύχια της, σύμφωνα με το 12NewsNow.

Σχόλια

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ...;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΗ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...;;; ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε τι γραφει το άρθρο...."Η δήμαρχος του Beaumont, Becky Ames φωτογραφήθηκε την περασμένη Τρίτη ..."

      Διαγραφή
    2. Το "Η" Δήμαρχος ...στον τίτλο είχε γραφεί εκ παραδρομής

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.