Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Ο Τράμπ και κορονογιατρός...Να εξεταστούν ενέσεις απολυμαντικού & φως στο σώμα...!!!


Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ πρότεινε στους επιστήμονες να εξετάσουν την ένεση απολυμαντικού....
ως μέσο εξουδετέρωσης του νέου κορονοϊού, μια ιδέα που καταρρίφθηκε γρήγορα από ειδικούς.
Η πρόταση του έγινε σε ενημέρωση του Λευκού Οίκου την Πέμπτη και είναι η πιο πρόσφατη από πολλές επιστημονικά αμφίβολες ή μη ενδεδειγμένες μεθόδους που έθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση του ιού, ο οποίος έχει σκοτώσει σχεδόν 50.000 ζωές μέχρι τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η πρόταση του προέδρου έγινε όταν ένας αξιωματούχος της Εσωτερικής Ασφάλειας ανέφερε τα ευρήματα της μελέτης της κυβέρνησης των ΗΠΑ, σχετικά με τις επιπτώσεις στον ιό από απολυμαντικά και από υψηλή θερμότητα και υγρασία. Ο υφυπουργός Μπιλ Μπράιαν δήλωσε ότι η έρευνα έδειξε ότι η χλωρίνη θα μπορούσε να σκοτώσει τον ιό στο σάλιο ή στα αναπνευστικά υγρά σε πέντε λεπτά και η ισοπροπυλική αλκοόλη θα μπορούσε να τον σκοτώσει ακόμη πιο γρήγορα. Ο κ. Τραμπ πήρε την ιδέα όταν πήρε το βάθρο. «Το απολυμαντικό τον απορρίπτει σε ένα λεπτό. Ένα λεπτό », είπε. «Υπάρχει τρόπος να κάνουμε κάτι τέτοιο με ένεση ;» Θα ήταν «σχεδόν καθαρισμός... Ωστόσο, το απολυμαντικό είναι μια τοξική χημική ουσία και η εισπνοή του θα μπορούσε να βλάψει τους πνεύμονες. «Η εισπνοή λευκαντικού χλωρίου θα ήταν απολύτως το χειρότερο πράγμα για τους πνεύμονες», δήλωσε ο John Balmes, πνευμονολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Zuckerberg του Σαν Φρανσίσκο και καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο. «Οι αεραγωγοί και οι πνεύμονες δεν πρέπει να εκτίθενται ούτε καν σε αερολύματα απολυμαντικών», δήλωσε ο Δρ Balmes στο πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg. «Ούτε καν μια αραίωση λευκαντικού ή ισοπροπυλικής αλκοόλης είναι ασφαλής», είπε. "Είναι μια εντελώς γελοία ιδέα." Ο κ. Τραμπ πρότεινε επίσης την έκθεση του σώματος στο φως αφού ο κ. Μπράιαν δήλωσε ότι η μελέτη διαπίστωσε ότι ο κοροναϊός επέζησε για μικρότερο χρονικό διάστημα στις λαβές των θυρών και σε άλλες μη πορώδεις επιφάνειες όταν εκτέθηκε σε ηλιακό φως, υψηλότερες θερμοκρασίες και υγρασία. «Ας υποθέσουμε ότι χτυπήσαμε το σώμα με ένα τεράστιο υπεριώδες ή πολύ ισχυρό φως», δήλωσε ο πρόεδρος. "Νομίζω ότι αυτό δεν έχει ελεγχθεί, αλλά θα το δοκιμάσετε." Οι ερευνητές θα μπορούσαν επίσης να φέρουν «το φως μέσα στο σώμα», είπε ο Τράμπ, «είτε μέσω του δέρματος είτε με κάποιον άλλο τρόπο» Δείτε το σχετικό βίντεο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.