Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Λάμπρος Σκάρλας : Κορονοϊός υπολογιστική νοημοσύνη και βιολογία

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Λάμπρου Σκάρλα* στη Μαρία Σφυρή στο "SIRIOS FM"

Λάμπρος Σκάρλας* 
Δίπλωμα του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Πατρών
Απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης με βαθμό «Άριστα» και βράβευση από το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ως πρώτος σε βαθμολογία απόφοιτος. Mετεκπαίδευση στην Αμερική και εργασία ως ερευνητής, στο τμήμα Γενετικής και Μοριακής Βιολογίας, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πεννσυλβάνια στη Φιλαδέλφια. 
Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πατρών, με τίτλο «Ανάλυση, Σχεδιασμός και Υλοποίηση αλγορίθμων Υπολογιστικής Νοημοσύνης στη Βιοϊατρική και τη Βιοπληροφορική». 
Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Εργαστήριο Κλινικής Ογκολογίας, της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Πατρών. 
Iδρυτής της επιχείρησης pcstospiti.gr (ασχολείται με εμπόριο ειδών τεχνολογίας και προγραμματισμό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.