Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

Κορονοϊός : Ακόμα και το Ιράν δεν πιστεύει στα στατιστικά στοιχεία της Κίνας


O εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας του Ιράν ανέφερε σε χθεσινές δηλώσεις του σχετικά με τις κινεζικές στατιστικές για τον νέο κοροναϊό...
πως ήταν μια «πικρή φάρσα»...

Η Κίνα ισχυρίζεται ότι έχει σχεδόν σταματήσει την εξάπλωση του νέου κορονοϊού στη χώρα καταγωγής του. Σε μια εκπληκτική εξέλιξη των γεγονότων, το υπουργείο Υγείας του Ιράν του στενού δεσμού της Κίνας αμφισβητεί επίσης τα στατιστικά στοιχεία του Πεκίνου, υπερασπιζόμενο τη δική του ανταπόκριση στην πανδημία.
«Η Κίνα έχει παίξει μια πικρή φάρσα στον κόσμο δήλωσε ο υπουργός Υγείας Kianush Jahanpur σε δημοσιογράφους παρουσιάζοντας στατιστικά στοιχεία για το COVID-19»...  "Όλες οι χώρες που επλήγησαν από τη νόσο θεωρούσαν ότι ήταν παρόμοια και ευκολότερη από τη γρίπη, αναφέροντας τις κινεζικές στατιστικές. Δεν είναι έτσι, και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η διάρκεια αυτής της νόσου είναι δύο μήνες. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.