Αυτά είναι...Όποιος δε θέλει να κάνει το εμβόλιο να διώκεται ποινικά...

Μια τοποθέτηση που ξέσπασε πόλεμο σχολίων έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος, μέσα από την εκπομπή του στο Mega, το απόγευμα της Πέμπτης!
Συγκεκριμένα ο έμπειρος δημοσιογράφος,
παρουσιαστής και εκδότης τόνισε πως όσοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα πρέπει να διώκονται ποινικά. 
"Είναι ένα θέμα για το οποίο έχω ασχοληθεί πάρα πολύ και πολύ επιθετικά", είπε αρχικά ο Ευαγγελάτος για το εμβόλιο και πρόσθεσε: "Αν υπάρχει άνθρωπος να πει ότι δεν θα εμβολιαστεί γιατί είναι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να διωχθεί ποινικά..."
Δείτε στο βίντεο τα όσα είπε ακριβώς...
Τι μας είπε ο κ. Ευαγγελάτος...;;
Αυτό που ήδη έχει ψηφιστεί και αποτελεί νόμο του κράτους...

Στις 3/4/2020 ψηφίστηκε ο Νόμος 4682/2020 - ΦΕΚ 46/Α/3-4-2020 "Κύρωση: α) της από 25.2.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» (Α 42), β) της από 11.3.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (A 55) και γ) της από 14.3.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Α 64) και άλλες διατάξεις."

Σχόλια

  1. Ας πει κάποιος στον ...ολιγονόητο (για να μη τον πω, τουλάχιστον ...ανόητο) Ευαγγελάτο, ότι όποιος δεν θα κάνει το εμβόλιο δεν διακινδυνεύει παρά μόνο τον εαυτό του ή όποιον άλλο δεν έχει κάνει το εμβόλιο.
    Και άρα, γιατί αυτός που δε θέλει να εμβολιαστεί να διώκεται ποινικά;
    Αφού, οι μόνοι που υποτίθεται θα κινδυνεύουν, θα είναι ο ίδιος και οι ομοίοι του. Οι οποίοι μπορεί να πιστεύουν …ότι θέλουν να πιστεύουν.
    Διώκεται ποτέ η πίστη του καθενός; Μπορεί να διωχτεί η πίστη, ακόμα και αν αυτή είναι …λανθασμένη.

    Αυτό που μόλις έγραψα, ακόμα και κάποιος του νοητικού επιπέδου του Ευαγγελάτου, θα πρέπει να το καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.