Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

Γυμνή διαμαρτυρία Γερμανών γιατρών για ελλείψεις εξοπλισμού ατομικής προστασίας...

Συμβαίνουν αυτά στην "καλολαδωμένη" μηχανή της Μέρκελ...;;
Γερμανοί γιατροί εμφανίστηκαν και φωτογραφήθηκαν γυμνοί, σε μια προσπάθεια να επιστήσουν την προσοχή
σε ελλείψεις εξοπλισμού ατομικής προστασίας
Οι γιατροί στη διαμαρτυρία τους δήλωσαν ότι, αισθάνονται εκτεθειμένοι σε κίνδυνο από τον κορονοϊό και ισχυρίστηκαν ότι οι εκκλήσεις τους για βοήθεια, εδώ και αρκετούς μήνες δεν εισακούσθηκαν. 
Ο Ruben Bernau, ένας γιατρός της ομάδας, είπε στο Ärztezeitung ότι αυτός και η ομάδα του δεν είναι επαρκώς εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τον ιό. 
«Το γυμνό είναι ένας συμβολισμός του πόσο ευάλωτοι είμαστε χωρίς προστασία», είπε. 
Οι γιατροί "σκέπασαν" το γυμνό κορμί τους, καλυπτόμενοι πίσω από αρχεία, χαρτί τουαλέτας, ιατρικό εξοπλισμό και μπλοκ συνταγών. 
Οι γιατροί έχουν επανειλημμένα ζητήσει επαρκή εξοπλισμό ατομικής προστασίας, από την άφιξη του ιού στη Γερμανία στα τέλη Ιανουαρίου. 
Οι γερμανικές εταιρείες που κατασκευάζουν μέσα προστασίας ρούχα αν και έχουν αυξήσει την παραγωγική τους ικανότητα, δεν μπόρεσαν να καλύψουν τη ζήτηση. 
Το ιατρικό προσωπικό ανέφερε επίσης εκτεταμένη κλοπή απολυμαντικών και μασκών στα νοσοκομεία, περιστατικά για τα οποία η αστυνομία κατηγόρησε οργανωμένες συμμορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.