Λεφτόδεντρα υπάρχουν...για "πατέντες" σε φάρμακα & εμβόλια που δεν υπάρχουν !!

Τελικά απ ότι φαίνεται "λεφτόδεντρα" υπάρχουν...
και χρειάζεται μεγάλη προσοχή το που πάνε οι καρποί του δέντρου...

Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...
Φαίνεται πως υπάρχουν τελικά 11 εκατ. για διαφημίσεις...11 εκατ. για κινητά συνεργεία και εργαστήρια ελέγχου δειγμάτων για κορονοϊό...Τώρα καπάκι μας ήρθαν και οι "πατέντες"...!!! 
Αναφορικά με τα κινητά συνεργεία για τα οποία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία μετά από ένα 4μηνο...θα έχει ίσως εκλείψει η ανάγκη απόκτησης...
Τονίζεται ότι απ αυτή την δαπάνη δεν θα απομείνει τίποτα...ούτε εξοπλισμός...ούτε εμπειρία στα Νοσοκομεία του ΕΟΔΥ...μιας και το έργο των δειγματοληψιών θα αναλάβει ιδιωτική εταιρεία..
Απ την άλλη τίθεται ένα απλό ερώτημα..γιατί δεν δίνονται τα λεφτά αυτά στις ΥΠΕ και τα Πανεπιστήμια ώστε να αποκτήσουν σε μόνιμη βάση εργαστηριακό εξοπλισμό και να εκπαιδεύσουν γιατρούς...φοιτητές ή και μεταπτυχιακούς αποκτώντας εμπειρία στον κοροονοϊό και σε ιούς εν γένει...
Ας μην ξεχνάμε πως τα Πανεπιστήμια της Ιατρικής είναι αυτά που μαζί με διάφορα Ινστιτούτα & ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες διεξάγουν κατά κύριο λόγο έρευνες...και όχι εταιρείες που απλά θα μισθώσουν οχήματα και οδηγούς και θα διοχετεύουν τα δείγματα σε ιδιωτικά εργαστήρια χωρίς την πρόβλεψη δικτύωσης και αξιοποίησης των δεδομένων που θα συλλεχθούν....Αν υπάρχει κάποιο σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση..κάποια ολοκληρωμένη εφαρμογή...που θα συλλέγει..αναλύει και αξιοποιεί τα δεδομένα σε κεντρικό επίπεδο..να μας την πουν να την ξέρουμε να την μάθουμε και εμείς..
Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά...
Μας προέκυψε και ο κ. Μόσιαλος ο άνθρωπος του ΓΑΠ...
ο οποίος : 

"Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορανoϊό".
Τι έχει προτείνει ο κ. Μόσιαλος ανάμεσα σε άλλα...
Μαζική δειγματοληψία  και τώρα πρότεινε αυτό που στήριξε άμεσα ο κ. Μητσοτάκης...την διασφάλιση-αγορά πατεντών για νέα εμβόλια και τέστ...!!!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα...
"Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τη στήριξή του στην πρόταση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου να προβεί η ΕΕ από κοινού στην αγορά αδειών ευρεσιτεχνίας (πατεντών) για νέα εμβόλια και τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο την ταχύτερη δυνατή διάδοση των μέσων καταπολέμησης του Covid-19."
Δεν μας έφταναν όλα τα παραπάνω τώρα θα πληρώσουμε και για "πατέντες"..
Τώρα πόσα λεφτά θα χρειαστούν για την πατέντα του κ. Μόσιαλου κανείς δεν μας είπε...
Με ποιες εταιρείες θα συμβληθεί η Ε.Ε ούτε αυτό μας είπε ο κ. Μότσιαλος...πως και με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή ούτε αυτό μας είπε...
Αυτό που μας είπε και συμφώνησε και ο κ.πρωθυπουργός είναι να πληρώσουμε (η Ε.Ε) για πατέντες....σε φάρμακα & εμβόλια που δεν υπάρχουν..

Σχόλια