Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

Ο καλύτερος "πλασιέ" του Μπίλ Γκέιτς για τα "μαϊκροτσίπ"..!! (βίντεο)!

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN χθες...
σε σχέση με τα μέτρα που ακολουθούν ορισμένες χώρες όπως πχ. η Κίνα με την χρήση ειδικού βραχιολιού για την παρακολούθηση των ασθενών και την ιχνηλάτιση τους στα πλαίσια καταπολέμησης του Κορονοιϊού...
"Κύριε Γιαννακίδη γιατί επικαλείστε το παράδειγμα της Κίνας..και δεν επικαλείστε την πρόταση του Μπιλ Γκέιτς να υπάρχει ένα μικροτσπις (όπως ανέφερε) το οποίο να το θέτει κάθε άνθρωπος και έτσι να έχουμε βιομετρικά δεδομένα σε σχέση με τον ιό ή σε σχέση και με άλλες πανδημικές παθήσεις.."
Στην συνέχεια διευκρίνησε..."Μπορεί να τεθούν προβλήματα τέτοια τα οποία αφορούν τα προσωπικά δεδομένα, άρα εκεί πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι θα θεωρήσουμε ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, που δεν είναι δεκτικό παραβίασης και επεξεργασίας και τι μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι πληροφορία επιδημιολογικού χαρακτήρα, που άφορα τη κοινωνία, τη δημοσιά υγειά και άρα μπορεί να τη συλλέγει."
Δηλαδή για το μικροτσιπ που είναι για επιδημιολογικούς σκοπούς...θα μπορούσαν να δίνονται τα δεδομένα όσων το φοράνε στο όνομα της προστασίας της δημόσιας υγείας.. 
Δείτε το βίντεο.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.